Összetevők: Marhahús, sertéshús, és állati melléktermékek (izom 30%, marhahús belsőségek).
Minőségi jellemzők: nyersfehérje 16%, nyerszsír 11%, nyersrost 0,5%, nyershamu 2,5%, nedvesség 70%, magas természetes vitamintartalom (A, E, D), aminosavak (lizin, metionin, cisztein).
*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.
Etesse az állat fizikai állapotának megfelelően, figyelembe véve az adagolási táblázatot. Szobahőmérsékleten tálaljuk,Tálaláskor ügyeljen arra, hogy elegendő mennyiségű friss ivóvíz legyen.
Tárolás: Felbontás után hűvös helyen tároljuk és legkésőbb 24 órán belül használja fel.