Az állatorvosi dietetika szakértői által kifejlesztett egyedi receptúra révén különösen magas tápanyag tartalmú és diétás megelőző tulajdonságokkal rendelkező nedves eledel kutyák számára.
Összetételének 80%-a hús és állati eredetű termékek (marhahús 40%, liba 40%, ebből libaszív 26%).
Ezenkívül friss gyümölcsöt és a kutya egészségére és állapotára pozitív hatást gyakorló anyagokban természetesen gazdag adalékanyagokat is tartalmaz, mint például az új-zélandi kagyló vagy a hínár.
A gabonamentes élelmiszer minimálisan feldolgozott, így maximálisan megőrzi a biológiailag aktív anyagokat.
A termék meghatározott húsfajtákon alapul, mint például: Marhahús – alacsony zsírtartalmú vörös hús, amelynek fele egészséges telítetlen zsír.
A marhahús egy olyan húsfajta, amely különösen jól megfelel az aktív kutyák igényeinek. Kreatint tartalmaz, amely növeli az edzési kapacitást és gyorsítja az anyagcserét és az edzés utáni regenerációt, valamint linolsavat (CLA), amely segíti a zsírégetést és pozitív hatással van az izmok állapotára. A marhahús alanint biztosít – egy aminosav, amely megvédi az izmokat a károsodástól, ha a szervezet nem biztosít elegendő szénhidrátot, így megakadályozza az izomtömeg elvesztését. Tökéletesen felszívódó vas - biztosítja a megfelelő véranyagcserét, foszfor - a csontok és fogak egészségének megőrzését, cink - a bőr állapotát és a szelént - véd az oxidatív stressz ellen, valamint B-vitamin, A és E.
Liba - a legkalóriadúsabb az összes baromfihús közül, magas telítetlen zsírsavtartalommal jellemezve, amelyek ritka a madárhúsban - a szív- és érrendszer egészsége és az idegrendszer hatékony működése érdekében.
Gazdag A-, E- és B-vitaminban. A libák nem tűrik a bezárást, így ipari gazdálkodásra nem alkalmasak. Általában félig nyitott házakban élnek. Sőt, válogatós madarak – zöldelemmel és zabbal etetik őket. Az ilyen étrend befolyásolja húsuk ízét, táplálkozási és egészségvédő tulajdonságait. A liba különösen ajánlott legyengült szervezet esetén vagy fizikailag aktív kutyák étrendjében.
A marha- és libaszívek:
- 80% hús és állati termékek,
- egyedi tulajdonságokkal rendelkező húsfajták,
- kiváló minőségű fehérje, 90-95%-os emészthetőség
- feldolgozatlan alapanyagokon alapuló recept,
- a készterméket a mikrobiológiai biztonságának és tartósságának biztosításához szükséges minimális mértékben feldolgozzák,
- ásványi anyagok és vitaminok a leginkább emészthető formában,
- értékes természetes étrendi és funkcionális adalékanyagok:
- prebiotikumokat tartalmazó sörélesztő: mannanoligoszacharidok és β-glükánok - immunitást támogató,
- hínár – könnyen emészthető ásványi anyagokat és vitaminokat biztosít,
- Új-zélandi kagyló, glükózamin és kondroitin-szulfát – ápolja az ízületeket és a bőrt,
- lenmag, psyllium (Psyllium), yucca Mojve - elősegíti az emésztőrendszer megfelelő működését és szabályozza a lipid- és szénhidrát-anyagcserét,
- mesterséges aromák, színezékek és ízfokozók nélkül,