Az étel gazdag fehérjében, magas lizin- és leucintartalommal, amelyek erősítik az izmokat és a csontokat. A vad értékes vas-, szelén-, réz- és cinkforrás – olyan ásványi anyagok, amelyek növelik a szervezet immunitását és a testnedvek antioxidáns tulajdonságait. Ezek az összetevők a bőrfunkciók szabályozásában is fontos szerepet játszanak. A vad emellett B12-vitamin, niacin és zsírban oldódó vitaminok forrása. A sütőtök hozzáadása élelmi rostokkal gazdagítja az ételt, ami jóllakottság érzést ad és serkenti az emésztőrendszer működését. Ezenkívül további mennyiségű biológiailag aktív vegyületet biztosít, amely serkenti a szervezet anyagcsere funkcióit és gazdagítja az étel ízét.
Szintetikus aromák, ízfokozók és színezékek nélkül
Telítetlen zsírsavakat tartalmaz
Egy sor vitamint és ásványi anyagot tartalmaz
Összetétel: hús és állati termékek 65% (ebből vadhús 10%), húsleves, zöldségek (tök 4%), ásványi anyagok, olajok és zsírok (lenolaj 0,2%).
Analitikai komponensek: nyersfehérje - 10%, nyers zsír - 7%, nyershamu - 2,5%, nyersrost - 0,8%, nedvesség - 78%, kalcium - 0,3%, foszfor - 0,25%.
Adalékanyagok: étrend-kiegészítők/kg: D3-vitamin - 450 NE, E-vitamin - 40 mg, cink (cink-oxid) - 30 mg, mangán (mangán(II)-oxid) - 2 mg, réz (réz(II)-szulfát, pentahidrát) - 0,4 mg, jód (bevonattal) , granulált, vízmentes kalcium-jodát) - 0,3 mg.
Adagolási táblázat:
Kutya tömeg
|
5kg
|
10kg
|
20kg
|
30
|
Konzervdobozok száma/nap
|
1
|
2
|
3
|
4 |